Nyomdaipari ragasztás

Nyomdaipari ragasztás

A nyomdaiparban gyakori feladat a kis méretű hajtogatott ívek nagy példányszámú ragasztása. Ez nagy teher a gépkezelőre, a munka monotonitása miatt. A Kerberos G használatával a kezelő egyszerre több gépet is tud felügyelni, a gépkiszolgálást pedig teljes mértékben a robot végzi el. Ezt a megoldást rugalmasan át tudjuk alakítani a megrendelő kérésének megfelelően. Illetve a későbbiekben a robotra más megfogót szerelve más helyre is át tudjuk helyezni, és más feladatra át tudjuk programozni.

A Kerberos G robotok képesek a jegyzettömböket, füzeteket, pontgyűjtőket, akár egész nap, megállás nélkül ragasztani. A ragasztott tömbök kerülhetnek akár csak egy vékony papírdobozba, akár egy köztes tárolóba. Ezeket a papírdobozokat akár egy másik kartondobozba is helyezhetjük, majd a kész dobozokat raklapra tehetjük.

Magasabb kihasználtság

Rugalmasság

Tartalma:

A könnyű súly, a kompakt méret, és a nagy teljesítmény lehetővé teszik, hogy egy precíz és gyors robotcellát építsünk.

 Magyarországon kiváló szervízhálózata van az ipari SCARA robotgyártóknak.

  • többféle méretben

A Kerberos GF képes digitális kapcsolaton keresztül kommunikálni a hajtogatógéppel vagy egyéb adagolókkal, hogy mindig pontosan annyi darabot vegyen fel, amennyit kell.

A Kerberos GF-et egy könnyen mozgatható és precízen rögzíthető, zárt cellában, asztalon helyezzük el.

Az alap feladatra előre beprogramozzuk a robotot, viszont a program paramétereit a megrendelő is könnyen átállíthatja a kész kezelői felületen. 

Az egyedi biztonsági kockázatelemzés során figyelembe vesszük a megfogó formáját, a robot sebességét és a munkakörnyezetet is. Ezek után úgy választunk biztonsági eszközöket, hogy a robot ne okozhasson sérülést. Jelen esetben egy zárt cellát javasolunk az applikációhoz.

A robothoz biztonsági tanúsítványt adunk.

Kérjen időpontot online konzultációra!

Az Ön tanácsadója:

Dömötör Ákos

+36-70-340-9442
akos.domotor@vulcan-automation.com