Betegtájékoztatók és hajtogatott ívek

Beteg tájékoztatók és hasonló formátumú hajtogatott ívek kezelése

A nyomdaiparban gyakori feladat a kis méretű hajtogatott ívek nagy példányszámú gyártása. Ez nagy teher a gépkezelőre, a munka monotonitása miatt. A Kerberos KF használatával a kezelő egyszerre több gépet is tud felügyelni, a gépkiszolgálást pedig teljes mértékben a robot végzi el. Ezt a megoldást rugalmasan át tudjuk alakítani a megrendelő kérésének megfelelően. Illetve a későbbiekben a robotra más megfogót szerelve más helyre is át tudjuk helyezni, és más feladatra át tudjuk programozni.

A Kerberos KF robotok képesek a betegtájékoztatókat, használati utasításokat, pontgyűjtőket, termékleírásokat akár egész nap, megállás nélkül csomagolni. A hajtogatott ívek kerülhetnek akár csak egy vékony papírdobozba, akár egy köztes tárolóba. Ezeket a papírdobozokat akár egy másik kartondobozba is helyezhetjük, majd a kész dobozokat raklapra tehetjük.

Magasabb kihasználtság

Rugalmasság

Tartalma:

A könnyű súly, az egyszerű kezelhetőség és a beépített biztonsági funkciók lehetővé teszik, hogy a robotcellát könnyen áttelepítse egy másik gépre.

A kobot nem igényel időszakos szervízt, gondozásmentes. (Nem kell zsírozni, megállni a gyártással.) Magyarországon kiváló szervízhálózata van a kollaboratív robotgyártóknak.

  • többféle méretben
  • beállítható, hogy hány ívet vegyen fel
  • akár tálcák, dobozok kezelésére is
  • egy roboton akár több féle megfogó is lehet
  • 5 kg mozgatására alkalmas
  • 40 Nm/sec a mozgási sebessége
  • könnyen cserélhető ujjbegyek
  • teljesen elektromos, így nincs szükség külső levegőellátás kiépítésére

A Kerberos KF képes digitális kapcsolaton keresztül kommunikálni a hajtogatógéppel és érzékelni a kiütött ívet, hogy mindig pontosan annyi darabot vegyen fel, amennyit kell. Egy optikai szenzor lehetővé teszi a kiütött ívek detektálását. Ezáltal a hajtógatógépen beállított mennyiséget a robot felveszi és dobozba tölti. Az optikai érzékelő miatt könnyen csatlakoztatható bármilyen hajtogatógéphez.

A Kerberos KF-et egy könnyen mozgatható és precízen rögzíthető asztalon helyezzük el, ami lehetővé teszi a robot más gépekhez való csatlakoztatását.

Olyan szoftverrel és kijelzővel adjuk át a robotot, ami lehetővé teszi, hogy egy új feladatot akár Ön is könnyedén betanítson!

Az alap feladatra előre beprogramozzuk a robotot, viszont a program paramétereit a megrendelő is könnyen átállíthatja a kész kezelői felületen. A kobotot egyszerű programozni, más feladatokra is könnyedén betanítható.

Az egyedi biztonsági kockázatelemzés során figyelembe vesszük a megfogó formáját, a robot sebességét és a munkakörnyezetet is. Ezek után úgy választunk biztonsági eszközöket, hogy a robot ne okozhasson sérülést.

A robothoz biztonsági tanúsítványt adunk.

Kérjen időpontot online konzultációra!

Az Ön tanácsadója:

Dömötör Ákos

+36-70-340-9442
akos.domotor@vulcan-automation.com