Nagy formátumú lemezek

Nagy méretű ívek, lemezek kezelése

Bármilyen anyagú, nagy méretű ívek kezelésére fejlesztettük ki a Kerberos S robotot. Ennek az alkalmazásnak része egy könnyen átalakítható elektromos megfogó, egy kollaboratív robot, amely könnyen programozható és egy biztonsági elem, ami lehet fényfüggöny, vagy scanner.

A Kerberos S robotok képesek hullámpapír lemezeket, PVC táblákat, vagy zártcellás polykarbonát lapokat akár egész nap, megállás nélkül raklapra vagy egyéb tárolóba pakolni.

Magasabb kihasználtság

Rugalmasság

Tartalma:

A könnyű súly, az egyszerű kezelhetőség és a beépített biztonsági funkciók lehetővé teszik, hogy a robotcellát könnyen áttelepítse egy másik gépre.

A kobot nem igényel időszakos szervízt, gondozásmentes. (Nem kell zsírozni, megállni a gyártással.) Magyarországon kiváló szervízhálózata van a kollaboratív robotgyártóknak.

 

  • többféle méretben
  • beállítható, hogy hány lemezt vegyen fel
  • egy roboton akár több féle megfogó is lehet
  • 10 kg mozgatására alkalmas
  • 40 Nm/sec a mozgási sebessége
  • könnyen cserélhető ujjbegyek
  • teljesen elektromos, így nincs szükség külső levegőellátás kiépítésére

A Kerberos S képes digitális kapcsolaton keresztül kommunikálni a kirakóval és érzékelni a kiütött darabokat, hogy mindig pontosan annyi lemezt vegyen fel, amennyit kell. Egy optikai szenzor lehetővé teszi a lemezek detektálását. Ezáltal a kirakón beállított mennyiséget a robot felveszi és raklapra helyezi. Az optikai érzékelő miatt könnyen csatlakoztatható bármilyen kirakóhoz.

A Kerberos S-t egy könnyen mozgatható és precízen rögzíthető asztalon helyezzük el, ami lehetővé teszi a robot más gépekhez való csatlakoztatását.

Olyan szoftverrel és kijelzővel adjuk át a robotot, ami lehetővé teszi, hogy egy új feladatot akár Ön is könnyedén betanítson!

Az alap feladatra előre beprogramozzuk a robotot, viszont a program paramétereit a megrendelő is könnyen átállíthatja a kész kezelői felületen. A kobotot egyszerű programozni, más feladatokra is könnyedén betanítható.

Az egyedi biztonsági kockázatelemzés során figyelembe vesszük a megfogó formáját, a robot sebességét és a munkakörnyezetet is. Ezek után úgy választunk biztonsági eszközöket, hogy a robot ne okozhasson sérülést.

A robothoz biztonsági tanúsítványt adunk.

Kérjen időpontot online konzultációra!

Az Ön tanácsadója:

Dömötör Ákos

+36-70-340-9442
akos.domotor@vulcan-automation.com